i-Talk
i-Kitchen ขอต้อนรับทุกท่านเข้าสู่ช่วงเวลาแห่งความอบอุ่น ต้อนรับเดือนที่ 3 ของปีไก่ ให้หัวใจเต็มอิ่มความสุข พบความอร่อยหลากหลายกับร้านอาหารในเครืออิมแพ็ค เริ่มที่ i-Promotion เอาใจผู้ที่ชื่นชอบอาหารญี่ปุ่น ไม่ควรพลาดหลากหลายเมนูซูชิ ปลาดิบซาชิมิคุณภาพที่ร้านอิโต-คาโจ ร้านยากินิขุที่รวมเนื้อวัวคุณภาพเพื่อเพิ่มทางเลือกดีๆให้ได้อร่อยกัน ด้านร้านฮ่องกง ฟิชเชอร์แมนนำเสนอหลากหลายอาหารจีนสไตล์ฮ่องกง พร้อมเมนูแพะสุดพิเศษตลอดเดือนมีนาคมนี้สำหรับท่านใดที่มาชมงานที่อิมแพ็ค ต้องไม่ลืมอร่อยล้ำกับอาหารสไตล์ฮ่องกงจานด่วน ที่ร้านฮ่องกง คาเฟ่ และเติมความหวานกับ i-Sweet ร้านสึโบฮาจิ สาขาล่าสุดที่ฟิวเจอร์พาร์ครังสิต แนะนำเมนู ฮันนี่โทสต์ เมนูยอดฮิตที่สาวกขนมหวานไม่ควรพลาด ต่อด้วย i-Formation อัพเดตความชิคสุดชิลกับร้านบรีซ คาเฟ่ แอนด์ บาร์ ร้านอาหารแนวใหม่ให้คุณลิ้มลองความอร่อยพร้อมบรรยากาศดีๆที่ริมทะเลสาบเมืองทองธานี พร้อมพบปะเชฟคนเก่งในคอลัมน์ i-Selected เชฟชารีน เชฟคุณภาพจากออสเตรเลีย แนะนำเมนูจานเด็ดที่ห้ามพลาด และอย่าลืมร่วมสนุกตอบคำถามง่ายๆ เพื่อลุ้นรับรางวัลแสนโดนใจกับ Your Reward ให้ความรักอบอวลความสุขด้วยความอร่อยจากใจ i-Kitchen กันนะคะ
Welcome to the February-March 2017 issue of i-Kitchen. As usual, we bring you all the deliciousness, the latest updates and interesting promotions from IMPACT restaurants. In i-Promotion, Ito-Kacho pampers Japanese food lovers with a new array of quality sushi and sashimi to enjoy with premium wagyu beef yakiniku. Meanwhile, Hong Kong Café is offering Hainan Chicken Rice, a good option for a quick meal for those attending events at IMPACT Muang Thong Thani. Traditional Hong Kong style lamb specialties available at Hong Kong Fisherman. Anyone with a sweet tooth must try new creations
of the ever popular Honey Toast at Tsubohachi’s Future Park Rangsit branch. i-Formation also takes you to the newly opened restaurant atthe iconic IMPACT Lake Side, Breeze Café & Bar, a casual eatery that serves exquisite contemporary international cuisine. Moreover, a skilled Australian chef at Breeze Café & Bar recommends a splendid dish to try out at the restaurant. Last but not least, do not miss your chance to win a complimentary dish at Hong Kong Fisherman by answering a simple question in Your Reward. Let’s take a tour of this new issue of i-Kitchen. Stay sweet!