i-Selected
เชฟชาน ยิ้ว แลมแนะนำเมนูของหวานจากผลไม้ ในสไตล์ฮ่องกง
ของหวานของประเทศฮ่องกงนั้นมีเอกลักษณ์ความอร่อยที่ไม่เหมือนใคร เชฟชาน ยิ้ว แลม Executive Chinese Chef เชฟใหญ่ที่ดูแลควบคุมความอร่อยของร้านอาหารฮ่องกง ฟิชเชอร์แมน สาขาอิมแพ็ค เมืองทองธานี ผู้เชี่ยวชาญในการทำของหวานสไตล์ฮ่องกงด้วยประสบการณ์กว่า 40 ปีจากโรงแรมห้าดาว ทั้งในและต่างประเทศ ขอนำเสนอ 3 เมนูขนมหวานซิกเนเจอร์ที่ทำจากผลไม้ ซึ่งรับรองว่าใครได้ชิมจะต้องประทับใจในความอร่อย เริ่มที่เมนูพุดดิ้งมะม่วง เข้มข้นด้วยมะม่วงน้ำดอกไม้พันธุ์ดีที่ปั่นจนเนียนนุ่ม ผสมเจลาติน และราดนมสดเพิ่มความอร่อย เมนูต่อมาคือพุดดิ้งส้มมะนาว ที่เปลี่ยนจากมะม่วงเป็นเนื้อส้มและมะนาวให้ความสดชื่นสะใจ และปิดท้ายด้วยของหวานคลายร้อน สาคูแคนตาลูป ที่ใช้แคนตาลูปรสหอมหวานคว้านเนื้อเป็นลูกกลมๆใส่นมสดปรุงรสชาติตามสไตล์ฮ่องกงแท้ๆ เพิ่มความหวานด้วยน้ำเชื่อม และเติมความสดชื่น ด้วยน้ำแข็งไสเนื้อละเอียด แวะไปชิมกันได้ที่ ร้านฮ่องกง ฟิชเชอร์แมน สาขาอิมแพ็ค โทร. 02-833-5434-5 และ สาขาเควิลเลจ โทร. 02-661-5908 ร้านฮ่องกง คาเฟ่ โทร. 02-833-4044 และ ร้านฮ่องกง สุกี้ สาขาเพลินนารี่มอลล์ (วัชรพล) โทร. 02-136-8030 ดูข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่เว็บไซต์ www.hkfisherman.com และเฟสบุ๊ค HongKongFisherman
Recommended Hong Kong style fruity desserts by Chef Chan Yiu Lam
Hong Kong desserts offer unique taste sensations and an outstanding combination of ingredients. Chef Chan Yiu Lam, Executive Chinese Chef at Hong Kong Fisherman who has over 40 years of experience in Hong Kong cuisine working with many renowned hotels, recommends three fruity desserts to freshen up a hot summer day. The first one is Chilled Mango Pudding, a perfect summer treat delicately made with fresh mangoes and gelatin to make it a soft, smooth, squishy, yummy pudding, served cold and topped with milk. The next one is Orange and Lime Pudding, a refreshing pudding full of fresh citrus and tangerine flavors. And the last one is Chilled Sago & Cantaloupe in Milk, an excellent combination of sweet cantaloupe and sago in milk, topped with finely shaved ice. Come treat yourself to these refreshing and delightful Hong Kong style desserts at Hong Kong Fisherman: IMPACT branch Tel. 02-833-5434-5 and K Village branch Tel. 02-661-5908, Hong Kong Café at IMPACT Challenger Tel. 02-833-4044 and Hong Kong Suki at Plearnary Mall (Watcharapol) Tel. 02-136-8030. For more information and updates from the Hong Kong restaurant group, please visit www.hkfisherman.com and Facebook: HongKongFisherman.