i-Talk
ต้อนรับหน้าร้อน และเทศกาลสงกรานต์แห่งความสุข ที่ถือว่าเป็นปีใหม่ของไทย i-Kitchen ฉบับนี้เลยนำความสุขดีดีจากอาหารมานำเสนอให้ผู้อ่าน เริ่มที่โปรโมชั่นดีๆ กับคนรักบุฟเฟ่ต์ ร้านสึโบฮาจิ ทั้ง 3 สาขา ยกขบวนเมนูสไตล์อิซากายะกว่า 80 รายการ มาให้ลูกค้าเต็มอิ่มกันไม่อั้น ส่วนร้านฮ่องกง คาเฟ่ ก็จัดชุดอิ่มอร่อยง่ายๆอย่างชุดคอมโบ้ ข้าวผัดไส้กรอก ไว้สำหรับลูกค้าที่ไม่ค่อยมีเวลา สำหรับใครที่รอโปรโมชั่นเด็ดๆ จากร้านฮ่องกง สุกี้ ไม่ควรพลาดเมนูอะลาคาร์ต สไตล์ฮ่องกง 18 เมนู ที่ลดราคาจัดเต็มพิเศษ 30% ให้อิ่มอร่อยกันอย่างจุใจ 7 วัน 7 สไตล์ พร้อมเติมความหวานด้วยของหวานแสนอร่อย ที่ร้านเทอราซซ่า และร้านบิสโตร เดอ แชมเปญ นอกจากนี้ยังมีข่าวมาบอกสำหรับคนรักราเมน ไทโช-เต ราเมน ได้ปรับเมนูใหม่แต่ยังคงความอร่อยเหมือนเดิม และเตรียมพบกับเมนูเบเกอรี่ใหม่ๆ จากอิมแพ็คกว่า 100 เมนูได้เร็วๆนี้ ยังไม่หมดเพียงเท่านี้อย่าลืมร่วมสนุกกับกิจกรรมดีดีเหมือนเช่นเคย
Welcome to the summer, the time to celebrate Songkran Festival or the traditional Thai New Year! This issue of i-Kitchen brings you updates and great promotions from IMPACT restaurants, as usual. Good news for buffet fans and Japanese food lovers! Tsubohachi is offering a buffet promotion featuring over 80 Izakaya style Japanese dishes. In the meantime, Hong Kong Café at IMPACT Muang Thong Thani has come up with a combo set for visitors to IMPACT who are in a rush. 7-Day Promotion with a 30% discount on selected a la carted menu items at Hong Kong Suki is another not-to-be-missed offer. What’s more, we pick some of the recommended desserts at Terrazza and Bistro De Champagne that will help you beat the heat this summer. Meanwhile, Taisho-Tei Ramen has updated its menu, but everything is still delicious. Lastly, please stay tuned for over 100 new bakery items from IMPACT Bakery. And don’t miss out on the chance to win IMPACT restaurant vouchers in Your Rewards. Enjoy your summer time!