i-Talk

ย่างก้าวเข้าสู่กลางปีกันแล้ว i-Kitchen ยังคงเต็มเปี่ยมด้วยความอร่อยหลากหลาย เอาใจคุณแบบนานาชาติ ด้วยคุณภาพมาตรฐานร้านอาหารในเครืออิมแพ็คที่คุณไว้วางใจ เริ่มที่ความอร่อยสไตล์ฮ่องกง เชฟปีเตอร์ไลย์เชฟฮ่องกงขวัญใจคุณแนะนำเมนูบ๊ะจ่างเลิศรส ที่ร้านฮ่องกง ฟิชเชอร์แมน ทั้ง 2 สาขา หอมกรุ่นสดใหม่ด้วยวัตถุดิบชั้นดี เตรียมพร้อมสำหรับเทศกาลไหว้บ๊ะจ่าง พร้อมมอบความอบอุ่นในช่วงหน้าฝนกับ เมนูหม้อดินและเปลี่ยนบรรยากาศมาลิ้มลองเมนูไอริชแท้กับ 4 เมนูเบอร์เกอร์แสนอร่อย ที่ร้านฟลาน โอเบรียนส์ ไอริชผับ ด้านร้านสึโบฮาจิเอาใจคนรักอาหารญี่ปุ่น พร้อมต้อนรับฤดูใบไม้ผลิกับ 16 เมนูใหม่สไตล์อิซากายะ จากนั้นไปอัพเดตเมนูใหม่เอาใจคนรักราเมนสไตล์ญี่ปุ่นในบรรยากาศแบบตะวันออกที่ ร้านไทโช-เต ราเมน พร้อมด้วยข่าวดีกับการขยายสาขาเพิ่มตอบรับความสำเร็จ ให้คุณเข้าถึงความอร่อยได้ง่ายยิ่งขึ้น และอย่าพลาดร่วมสนุกชิงรางวัลง่ายๆ พร้อมรับของรางวัลแสนอร่อยถูกใจ ที่นี่ i-Kitchen ตอบรับความอร่อยเพื่อคุณ

We are almost halfway through 2016. Time flies so fast! i-Kitchen still brings you updates on IMPACT restaurants serving a wide array of international deliciousness. We will be starting off with Hong Kong style Rice Dumpling, recommended by Chef Peter Lai, and a selection of delicious casserole to warm you up in a rainy day at Hong Kong Fisherman. Meanwhile,

Flann O’Brien’s Irish Pub introduces four new scrumptious burger creations that you should not miss. There is also good news for big fans of Japanese food. Tsubohachi has added 16 new items to its extensive Izakaya menu to welcome the spring season in Japan. Moreover, Taisho-Tei Ramen is branching out into new locations to serve home style Japanese ramen bowls to wider customer base. Last but not least, do not miss out on a chance to win giveaway voucher to enjoy delicious Hong Kong style dishes at Hong Kong Fisherman. Enjoy reading i-Kitchen!

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers