สึโบฮาจิ เสิร์ฟ 15 เมนูอร่อยต้อนรับฤดูใบไม้ร่วงญี่ปุ่น
ร้านอาหารญี่ปุ่น สึโบฮาจิ ชวนลิ้มลองเมนูสไตล์อาทิตย์อุทัย กับ 15 เมนูพิเศษ ต้อนรับฤดูใบไม้ร่วง เริ่มที่ มันหวานเทมปุระ เมนูทานเล่นที่อร่อยกรุบกรอบ หอยเชลล์ครีมโครเกต์ มันฝรั่งบดสอดไส้หอยเชลล์ชุบแป้งขนมปังทอดรับประทานคู่กับมายองเนสเข้ากันดี อีกหนึ่งเมนู ปลาซันมะทอด เจ้าของฉายา ปลาดาบแห่งฤดูใบไม้ผลิ ที่เนื้อแน่นเอามาทอดแล้วบีบมะนาวหอมกลิ่นเฉพาะตัว สำหรับใครที่ชอบทานไข่แบบยางมะตูม ต้องไม่พลาดเมนู ไข่อาจิทามะห่อเบคอนย่าง หรือของทานเล่นอย่าง ปีกไก่ทอด แบบไม่อมน้ำมัน แตงกวาราดซอสเกลือ ปลาหมึกวาซาบิ อีกหนึ่งเมนูที่เชฟนำเสนอคือไก่บดย่าง 3 อย่างที่มีหน้าต่างๆให้เลือก นอกจากนี้ยังมีข้าวหน้าหมูชาชูกับไข่อาจิทามะเทมปุระ ที่ผสมผสานความอร่อยของหมูชาชูเนื้อนุ่ม และไข่อาจิทามะทอด ข้าวหน้าเนื้อราดไข่ และเมนูอื่นๆอีกมากมาย ไม่ว่าจะเป็น ข้าวห่อสาหร่ายไส้เนื้อย่าง ข้าวปั้นซูชิหน้าปลาหมึกวาซาบิ ยากิโซบะทงคตสึ เกี๊ยวซ่าหม้อไฟ และปิดท้ายความอร่อยด้วยขนมหวานสไตล์ญี่ปุ่น ไดฟุกุสอดไส้มันหวาน พบกับเมนูอร่อยต้อนรับฤดูใบไม้ร่วงทั้งหมดนี้ ได้ที่ ร้านสึโบฮาจิทุกสาขาตลอดเดือนตุลาคม ศกนี้ ดูรายละเอียดเพิ่มเติมและติดตามข่าวสารโปรโมชั่นดีๆ จากร้านสึโบฮาจิได้ทาง www.tsubohachi-tha.com หรือเฟซบุ๊ก TsubohachiTh
Traditional Japanese autumn menu now available at Tsubohachi
As autumn has arrived in Japan, Tsubohachi, an all-time favorite Izakaya style Japanese restaurant, rolls out a lineup of 15 traditional Japanese autumn dishes. The special menu features Sweet Potato Tempura, a crispy snack, Hotate Cream Croquette, deep-fried mellow mashed potato with Hotate served with mayonnaise for a perfect taste, Sanma Tatsuta-age, deep-fried Sanma, literally autumn sword fish, or Pacific saury that comes on our plates only in Autumn, Ajitama Bacon, the original deliciousness of Japanese soft boiled egg accompanied with tasty bacon, Chiki Chiki Bone, perfectly crispy chicken wings to share on the table, the traditional Shiodare Kyuri, chopped cucumber with salty sauce, Tako Wasabi, raw octopus with wasabi which is a traditional Japanese appetizer, and 3 Kinds Tsukune Mori made from chicken served in three types of seasoning. Rice dishes are also available such as Ajitama Tempura Chashu-Don, a bowl of rice topped with Chashu pork and deep-fried marinated soft boiled egg, Gyu Tama-Don, beef and egg bowl, Beef Roll, and Tako Wasabi Gunkan, octopus and wasabi sushi. Moreover, slurp your way through Tonkotsu Yakisoba and Gyoza Shio Koji Nabe, Japanese dumpling hot pot, and finish your meal with the original Japanese dessert Sweet Potato Daifuku. These special creations are available throughout the months of October 2016 at all the six branches of Tsubohachi; BEEHIVE Lifestyle Mall in Muang Thong Thani Tel. 02-000-2180, Nihonmachi Japanese Mall on Sukhumvit 26 Tel. 02-262-0331, Thaniya (Silom) Tel. 02-266-5380, Sukhumvit 33 Tel. 02-662-3815, The Promenade Tel. 02-947-6265and Future Park Rangsit (Zpell zone) Tel. 02-150-9055. For more information and latest promotions from Tsubohachi, please visit www.tsubohachi-tha.com and Facebook: TsubohachiTh.