i-Selected

ช่วงอากาศเปลี่ยนแปลงแบบนี้ เชฟฉุ ธีรเดช กลิ่นปรากฎ เชฟใหญ่ประจำร้านอาหารไทยและนานาชาติ ในเครืออิมแพ็คแนะนำเมนูอาหารไทยดั้งเดิมให้ได้ซดร้อนๆ คล่องคอ และเพิ่มความอบอุ่นให้ร่างกายกันกับแกงเลียงกุ้งสด โดยเชฟฉุจัดความอร่อยเผ็ดร้อน แถมได้สุขภาพกับผักนานาชนิดใส่มาเต็มเครื่องทั้งแครอทแกะสลัก ฟักทองแกะสลัก บวบ ข้าวโพดอ่อน ใบแมงลักและกุ้งขาวสดๆเนื้อเด้ง อร่อยครบรสในแบบฉบับอาหารไทยดั้งเดิม ถ้าได้ลองแล้วจะหลงรักอาหารไทยขึ้นมาแน่นอน มาลิ้มลองเมนูแกงเลียงกุ้งสดและอีกหลากหลายเมนูอาหารไทย 4 ภาคได้ที่ร้านมโนราห์ ณ ล็อบบี้อาคารชาเลนเจอร์ 3 เปิดให้บริการในวันที่มีการจัดงาน ตั้งแต่เวลา 11.00 - 21.00 น. สอบถามเพิ่มเติมหรือสำรองที่นั่งที่โทร.02-833-4038.

As the weather started to change, Chef Chu, chef de cuisine of IMPACT Thai and international restaurants recommends an aromatic, healthy Thai soup for you to try during this season change. “Vegetable with Shrimp Paste and Herbal Soup” is definitely one of those soups that will clear your sinuses. It’s packed with a wide variety of vegetables that have loads of health benefits such as carved carrot and pumpkin, luffa, baby corn, lemon basil, and shrimp in shrimp paste soup sprinkled with pepper powder. Come and savor this traditional Thai soup and many other favorites from the four regions of Thailand at Manorah Thai restaurant, located at Lobby of IMPACT Challenger 3 and open on only exhibition days from 11 am. - 9 pm. Please call 02-833-4038 for more information and reservation.

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers