i-Talk
ไม่ทันไรก็เข้าสู่ปลายปี ต้อนรับปลายฝนต้นหนาวกันแล้วสำหรับช่วงเดือนตุลาคม-พฤศจิกายนนี้ มีอาหารที่หลากหลายรอคุณอยู่ที่ร้านอาหารคุณภาพในเครืออิมแพ็คไม่ว่าจะเป็นร้านสึโบฮาจิ เชฟได้รังสรรค์ 15 เมนูแสนอร่อยต้อนรับ ฤดูใบไม้ร่วงในประเทศญี่ปุ่นไว้ให้ลิ้มลองกัน แต่ถ้าใครชอบแซลมอนไม่ควรพลาด 8 เมนู รสชาติต้นตำรับกับโปรโมชั่น อุไมแซลมอนต่อด้วย ด้านเชฟฉุ เชฟใหญ่ของร้านอาหารไทย และนานาชาติ ในเครืออิมแพ็คแนะนำเมนูแกงเลียง กุ้งสด ที่ทานแล้วโล่งคอ พร้อมทั้งช่วยเพิ่มความอบอุ่นให้ร่างกายเหมาะสำหรับปลายฝนต้นหนาวแบบนี้เป็นอย่างยิ่ง ปิดท้ายมื้ออาหารกับความสดชื่นจากพุดดิ้งสไตล์ฮ่องกง 4 รสชาติ ที่ร้านอาหารในเครือฮ่องกง ฟิชเชอร์แมน และเช่นเคยอย่าลืมเล่นเกมส์ลุ้นรับรางวัลอาหารจานโดน แบบฟรีๆ ใน Your Reward
Here comes the latest issue of i-Kitchen. As usual, we bring you updates on food festival and special promotions at IMPACT restaurants throughout the months of October - November that might interest you. First thing first Meanwhile, Tsubohachi as rolled out a lineup of 15 traditional Japanese autumn dishes as autumn has arrived in Japan. Furthermore, salmon lovers should not miss to try out 8 delicious salmon creations in Umai Salmon promotion. The season has changed, chef Chu, a head chef of IMPACT Thai and international restaurants, recommends a traditional Thai soup “Vegetable with Shrimp Paste and Herbal Soup” to keep you warm and healthy during weather changes. Dessert is always a good idea to end up your savory meal and refreshing sweet treats at Hong Kong Fisherman restaurant chain are worth trying out. Lastly, don’t forget to take your chance to win two premium dishes from Hong Kong Fisherman restaurant.